Szerviz

Segítünk!

Jó helyen jársz, megtaláltál minket, valószínűleg Magyarország egyik legjobb márkafüggetlen vízlágyító szervizét. Bármilyen problémád is van, meg fogjuk oldani. Hívj minket akár most azonnal.

Minden rendben lesz!

Azért gondoljuk, hogy mi vagyunk az ország egyik legjobb márkafüggetlen vízlágyító szervize, mert cégünk az EUROCLEAR , és a  HONEYWELL hivatalos szervizpartnere.

Mivel Te a legjobb minőségű berendezést vásároltad, és használod, egyértelmű, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást kapod mellé tőlünk a szervizelés területén is. Évtizedes tapasztalatunk van a szervizelésben, ezért nem lehet olyan probléma, amit nem fogunk tudni megoldani. Neked semmi más dolgod nincsen, minthogy felhívj minket, és kérd az egyik szakértő munkatársunkat. Mondd el neki mi a gond, és mire kiérünk hozzád, megtaláljuk a megoldást.

Ezt tedd most:

Teljesen mindegy, hogy hétvége van, vagy hétköznap, reggel vagy este, a Te problémád fontos nekünk, ezért arra kérünk, most azonnal hívj minket. Lehet, hogy egy telefonos segítséggel megoldjuk a problémát, legalább addig, amíg oda nem érünk. Egyébként a lehető leghamarabb indulunk, és biztos lehetsz benne, hogy a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk a gondot. A vízlágyító működéséhez szükséges tablettázott sót, Budapest területén (8 zsák felett) díjtalanul házhoz szállítjuk!
Az általunk értékesített és/vagy beüzemelt berendezésekre 1-3 év szervizgaranciát biztosítunk!

További információért írjon nekünk vagy hívja a +36 30 626 4067 telefonszámot