Rólunk

Ismerj meg!

Mi sem szívesen olvasunk unalmas bemutatkozásokat, fura, félig kitalált cégtörténeteket, – olyasmiket, hogy ekkor meg ekkor alakultunk, és azóta már többen vagyunk, – hiszen valószínűleg ez érdekelne téged a legkevésbé. Ehelyett inkább azt mondjuk el neked, hogy miért bízz bennünk, és miben tudunk neked segíteni.

Azért bízz bennünk, mert értünk ahhoz, amit csinálunk: 20 éves szakmai tapasztalatunk van, és több ezren választottak már minket eddig. Lehet, azt szeretitek bennünk, hogy sosem késünk, hogy megoldjuk a feladatot, lehet azt, hogy időt és pénzt takaríthat meg neked, amíg dolgozunk. Lehet, hogy azért bíztok bennünk, mert mi vagyunk a hivatalos szervize, beüzemelői és kereskedelmi partnerei a HONEYWELL és az EUROCLEAR berendezéseket gyártó és forgalmazó cégeknek.

Lehet, hogy azért bíztok meg bennünk, mert az általunk forgalmazott és/vagy beüzemelt berendezésekre 3 év jótállást biztosítunk, amennyiben az éves karbantartási munkákat is megrendeled.

Lehet, bíztok bennünk, mert a vízlágyítók működéséhez szükséges minőségi tablettázott sót, Budapest területén (8 zsák felett) díjtalanul házhoz szállítjuk!

Persze lehet, hogy azért, mert ha telefonon hívsz minket, nem tartunk fel: azonnal egy kollégával tudsz beszélni, legyen bármilyen kérdésed, segíteni fog.

Lehet, hogy azért bízol bennünk, mert tényleg minden erőnkkel arra törekszünk, hogy kiérdemeljük a bizalmadat?

Hívj minket most, ha bármilyen problémád van, azonnal egy szakértő munkatársunkkal fogsz tudni beszélni, aki pontosan tudja, mit kell tennie. További információért írj nekünk, vagy hívd a +36 30 626 4067 telefonszámot!